Καρυδόπιτα

2 SHARES

Το απόλυτο γλυκό

Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300γρ. σιμιγδάλι ψιλό

300γρ. καρύδια θρυμματισμένα

8 αυγά χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι

1/2κ.γ. κανέλα τριμμένη

2 πρέζες γαρύφαλλο

50ml.κονιάκ

1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2κ.σ. μπέικιν πάουντερ

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies