Κιουνεφέ, από τον Γιώργο Τσούλη

21 SHARES

#tsoulotip: Όταν σιροπιάζουμε πρέπει να είναι το γλυκό μας ζεστό και το σιρόπι κρύο.

ΥΛΙΚΑ
Για το κιουνεφέ
340 γρ. Φύλλο κανταΐφι
170 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το ψήσιμο
150 γρ. Τύρι gouda, τριμμένο
150 γρ. Μοτσαρέλα, τριμμένη

Για το σιρόπι
240 ml. Νερό
140 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
Χυμό από μισό λεμόνι
½ κ.γ. Ανθόνερο
Θρυμματισμένα φιστίκια για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies