Κιουνεφέ, από τον Γιώργο Τσούλη

Κιουνεφέ, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Όταν σιροπιάζουμε πρέπει να είναι το γλυκό μας ζεστό και το σιρόπι κρύο.

ΥΛΙΚΑ
Για το κιουνεφέ
340 γρ. Φύλλο κανταΐφι
170 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το ψήσιμο
150 γρ. Τύρι gouda, τριμμένο
150 γρ. Μοτσαρέλα, τριμμένη

Για το σιρόπι
240 ml. Νερό
140 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
Χυμό από μισό λεμόνι
½ κ.γ. Ανθόνερο
Θρυμματισμένα φιστίκια για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com