Σοκολατόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη

3 SHARES

Ένα υπέροχο γλυκό, ένα φανταστικό βίντεο για την καλύτερη σοκολατόπιτα.

Κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια του γλυκού ώστε να σιροπιαστεί καλύτερα όταν θα περιχύσουμε το υπόλοιπο μείγμα.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική

250 γρ. Βούτυρο

3 κ.σ. Κακάο,κοσκινισμένο

310 ml. Νερό

280 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ

1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

4 αυγά

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ