Κοτόπουλο κατσιατόρε

1 SHARE

Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.

ΥΛΙΚΑ

1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο

200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. Κόκκινο κρασί

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

2 κ.γ. ρίγανη ξερή

2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες

Διάβασε τη συνέχεια, στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ