Κλαφουτί με αχλάδι

Δεν ανοίγουμε το φούρνο κατά τη διάρκεια ψησίματος γιατί θα ξεφουσκώσει το γλυκό.

ΥΛΙΚΑ

3 αχλάδια, κομμένα σε χοντρές κάθετες φέτες

65 γρ. ζάχαρη άχνη

3 μέτια αυγά

300 ml. κρέμας γάλακτος πλήρης

130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο

2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

Ξύσμα από ένα lime

1 γρ. αλάτι

Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ