Τηγανητή μπανάνα: Η συνταγή που θα σε ξετρελάνει!

6 SHARES

Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ όταν τηγανίζουμε τις μπανάνες.

ΥΛΙΚΑ

4 μπανάνες

60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

150 γρ. καλαμποκάλευρο

Μισό κ.γ. σόδα

160 ml. γάλα πλήρες

2 μέτρια αυγά

1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Μέλι και τριμμένα φιστίκια για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

6 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ