Ατομικά πιτάκια με αχλάδι που θα λατρέψεις

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει η γέμιση προτού γεμίσουμε τα πιτάκια.

 

ΥΛΙΚΑ
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, μοιρασμένη στα 2
2 αυγά large, σε θερμοκρασία δωματίου
340 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
2 κ.γ. baking powder
1 κρόκο, για το άλειμμα της ζύμης

Για τη γέμιση:
300 γρ. αχλάδια, κομμένα σε χοντρά κυβάκια
2 κ.σ. κορν φλάουρ
2κ.σ. νερό

Για το γλάσο:
20 ml γάλα, πλήρες
150 γρ. ζάχαρη άχνη

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ