Μαθαίνουμε πώς να φτιάχνουμε Cannoli

Συνταγή για Cannoli από τον Άκη Πετρετζίκη

Για τη γέμιση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα, το γιαούρτι, το μασκαρπόνε, την άχνη, το ξύσμα λεμονιού, τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  • Προσθέτουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Για τη ζύμη

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την άχνη, την κανέλα, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ