Αυτή είναι η τέλεια συνταγή της Ελένης Μενεγάκη για την απόλυτη πάστα φλώρα (video)

Αυτή είναι η τέλεια συνταγή της Ελένης Μενεγάκη για την απόλυτη πάστα φλώρα (video)

Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να μας δίνει τις δικές της αγαπημένες συνταγές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Σήμερα όμως μας αποζημείωσε με μια πάστα φλώρα, γρήγορη, εύκολη και πολύ νόστιμη!

Τι κι αν φέτος έχει επιλέξει να μην βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα; Η Ελένη κάνει μια παύση για ανασυγκρότηση δυνάμεων και -όπως μάθαμε- θα επανέλθει ανανεωμένη και λαμπερή από Σεπτέμβρη, από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, το Mega Channel.

Όσο λοιπόν βρίσκεται σπίτι της και ξεκουράζεται, απολαμβάνει τους δικούς της ανθρώπους και φυσικά το γεγονός ότι μπορεί και μαγειρεύει τα αγαπημένα της γλυκά και φαγητά. Η Ελένη εξάλλου -όπως λένε οι φίλοι της- είναι απίστευτη μαγείρισσα, και ανακαλύπτει καθημερινά νέες συνταγές που αγαπά να φτιάχνει.

Σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις αγαπημένες της συνταγές που δεν είναι άλλη από την θεϊκή πάστα φλώρα. Η Ελένη δίπλα στο video που θα δεις παρακάτω έγραψε συγκεκριμένα «Πάστα Φλώρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Όπως σας είχα πει πριν μερικές μέρες, έφτιαξα μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή! Ένα εύκολο γλυκό που μπορείτε να το σερβίρετε και στο πασχαλινό τραπέζι! Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε!

Δες τη συνταγή στο video που ακολουθεί και δε θα το μετανιώσεις...