Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης - Συλλεκτικές καλοκαιρινές συσκευασίες

Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης - Συλλεκτικές καλοκαιρινές συσκευασίες



Ένα μπουκάλι ούζο συμβολίζει πάντα το ελληνικό καλοκαίρι, και ένα μπουκάλι Ούζο ΜΙΝΙ κάνει ακόμα πιο ευχάριστο τον συμβολισμό αυτό! Αυτό το καλοκαίρι, το αγαπημένο ούζο όλων των Ελλήνων, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης κυκλοφορεί σε τέσσερις νέες, συλλεκτικές συσκευασίες, που λένε από την πρώτη κιόλας ματιά τα πάντα για το χαρούμενο χαρακτήρα της μάρκας και την ιδιαίτερη προσωπικότητα του προϊόντος.

Ο γλυκάνισος και τα άλλα αρωματικά φυτά της Λέσβου, μέσα από τις πιο παραδοσιακές διαδικασίες απόσταξης, μας δίνουν το αγαπημένο, μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης. Αυτό που αλλάζει είναι η εμφάνιση! Tο κλασικό μπουκάλι των 200ml εμπλουτίζεται με νέες, γεμάτες χρώμα εικόνες, με pop art αναφορές, σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι θα ξεκινήσει με το χαρακτηριστικό κορίτσι του Ούζου ΜΙΝΙ να ποζάρει μπροστά από ένα λαμπερό ηλιοβασίλεμα και έναν πεντακάθαρο βυθό, ενώ αργότερα θα το βρούμε σε ένα ελληνικό νησί και σε μια στιγμή γεμάτη κέφι, βγαλμένη από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Η χαρακτηριστικά απαλή γεύση του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, το μαγικό άρωμά του και οι νέες, καλοκαιρινές συσκευασίες του, μας προκαλούν σε μια γιορτή ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Η ομορφιά είναι μέσα του! Ανακαλύψτε τη!