Τρυφερά φιλέτα γαλοπούλας με φρέσκο σπανάκι

Τρυφερά φιλέτα γαλοπούλας με φρέσκο σπανάκι

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό (και όχι μόνο, βέβαια) πιάτο, που μπορεί να περάσει για τρελή γκουρμεδιά, χωρίς κανείς να ξέρει πως το φτιάξατε μέσα σε ελάχιστη ώρα και με τα πιο απλά υλικά. Έχει λίγα λιπαρά και πολλές βιταμίνες και σίδηρο και θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του.

Υλικά (για 4 άτομα)
4 φιλέτα γαλοπούλας
500γρ.σπανάκι
1 πράσινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
½ κουταλιά της σούπας βούτυρο Becel
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1.Βράζετε το σπανάκι σε αλατισμένο νερό για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει, το στραγγίζετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
2.Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομμάτια και τη βράζετε σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά περίπου και στη συνέχεια την προσθέτετε στο σπανάκι μαζί με το σκόρδο.
3.Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα τις γαλοπούλας και στη συνέχεια τοποθετείτε το μείγμα από το σπανάκι πάνω από κάθε φιλέτο.
4.Τυλίγετε το κάθε φιλέτο, ώστε να έχει τη γέμιση μέσα, απλώνετε πάνω του λίγο βούτυρο, και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί.
5.Ψήνετε στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.