Τρεις εύκολοι τρόποι να μαγειρέψετε τα μανιτάρια

Τρεις εύκολοι τρόποι να μαγειρέψετε τα μανιτάρια

3 υπέροχες συνταγές για να τρως όλο και περισσότερο μανιτάρια!

Τα μανιτάρια είναι μία από τις πιο θρεπτικές τροφές που μπορείτε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Πλούσια σε πρωτεΐνες και απολύτως γευστικά μπορούν να αποτελέσουν μία ιδανική επιλογή. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ρύζι, πατάτες ή σαλάτα, ενώ έχουν ελάχιστες θερμίδες. Συγκεντρώσαμε τρεις εύκολες συνταγές για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τα δικά σας σαρακοστιανά πιάτα με ελάχιστα υλικά.

Μανιτάρια στο τηγάνι

Υλικά:

500 γραμμάρια μανιτάρια λευκά μικρά

4 κουταλιές της σούπας λάδι

Χυμός ενός λεμονιού

4 κκουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Σκόρδο σε σκόνη

Θυμάρι

Αλάτι, πιπέρι

Η συνέχεια στο sarakosti.gr