Αυτή η μαργαρίτα καρπούζι θα γίνει η αγαπημένη σου αυτό το καλοκαίρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η μαργαρίτα καρπούζι θα γίνει η αγαπημένη σου αυτό το καλοκαίρι

Cheers, στο πιο δροσιστικό κοκτέιλ

Φτάσαμε αισίως στα μέσα Ιουνίου -πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά- και τα πλάνα μας για διακοπές και χαλάρωση πλησιάζουν «απειλητικά». Έχουμε ήδη αρχίσει τις καλοκαιρινές βραδινές εξόδους και τις εξορμήσεις στην παραλία με τα κοκτέιλς ανά χείρας, σαν το νησί όμως δεν είναι τίποτα.

Βρήκαμε όμως, έναν πολύ εύκολο τρόπο για να φτιάξεις μαργαρίτα καρπούζι και να το πίνεις ακόμη και τις ζεστές βραδιές στο μπαλκόνι του σπιτιού σου, κοιτάζοντας τα αστέρια. Cheers λοιπόν, στο πιο γευστικό και δροσιστικό κοκτέιλ αυτού του καλοκαιριού.

Να τι θα χρειαστείς:
2 φλιτζάνια καρπούζι σε κομμάτια (και χωρίς τα κουκούτσια φυσικά)
μισό φλιτζάνι νερό
120ml. χυμό καρπούζι
120ml λευκή τεκίλα
30ml σιρόπι καρπούζι
χυμό από ένα lime
πάγο

Δες και αυτό: Cheers to summer! Φτιάξε cocktail μαργαρίτα με τζίντζερ και μάνγκο

Μέσα σε 10’ θα έχεις έτοιμο το πιο δροσιστικό κοκτέιλ

Βάλε το καρπούζι και το νερό μέσα στο μπλέντερ σου και άφησε τα να πολτοποιηθούν, μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Μόλις είναι έτοιμο, πέρασε το από το σουρωτήρι, προκειμένου να φύγουν τυχόν ίνες από το φρούτο κλπ.

Μέσα στο shaker ρίξε τον χυμό καρπούζι (που μόλις δημιούργησες), την τεκίλα, τον χυμό από lime, το σιρόπι και τον πάγο. Ανακίνησε το, ώσπου να νιώσεις το shaker παγωμένο, ρίξε το σε ένα ποτήρι, στο οποίο προηγουμένως έχεις βάλει αλάτι γύρω γύρω (προαιρετικά) και διακόσμησε το όπως εσύ θέλεις.

Πάρε το κοκτέιλ σου, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και μετέτρεψε το Σαββατόβραδό σου, σε μία νησιώτικη βραδιά στην ακρογιαλιά.

Διάβασε και αυτό: Vacation mood: 4 κοντινοί προορισμοί για οικονομικές διακοπές