Ανάποδη τάρτα με μήλα

Ανάποδη τάρτα με μήλα

#tsoulotip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξινόμηλα, αλλά θα πρέπει να αυξήσετε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

Φτιάξε ανάποδη τάρτα με μήλα με τα μυστικά και τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

6 Μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. καστανή ζάχαρη

85 γρ. βούτυρο

1 φύλλο σφολιάτας

2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη

2κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

1/2κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

1 αυγό, για το άλειμμα του φύλλου

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Δες τη συνέχεια στο: www.giorgostsoulis.com