Ανάποδη τάρτα με μήλα

18 SHARES

#tsoulotip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξινόμηλα, αλλά θα πρέπει να αυξήσετε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

Φτιάξε ανάποδη τάρτα με μήλα με τα μυστικά και τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

6 Μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. καστανή ζάχαρη

85 γρ. βούτυρο

1 φύλλο σφολιάτας

2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη

2κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

1/2κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

1 αυγό, για το άλειμμα του φύλλου

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Δες τη συνέχεια στο: www.giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ