Home made brunch με croque Monsieur & Croque Madame από το Γιώργο Τσούλη

5 SHARES

Αν η τεχνική που σας περιγράφω για το αυγό σας δυσκολεύει τότε ρίξτε λίγο βούτυρο επιπλέον και με ένα κουταλάκι περιχύνετε το συνεχώς πάνω από τον κρόκο.

ΥΛΙΚΑ

55 γρ. Γραβιέρα, τριμμένη

30 γρ. Βούτυρο

4 Φέτες ψωμί του τοστ

2 Φέτες καπνιστό ζαμπόν

2 κ.γ. Μουστάρδα

 

Για τη μπεσαμέλ

250 γρ. Γάλα

55 γρ. Γραβιέρα, τριμμένη

25 γρ. Αλεύρι

25 γρ. Βούτυρο

Λίγο μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ