Μουσακάς Άνευ Κρέατος

Μουσακάς Άνευ Κρέατος

#tsoulotip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε την παρμεζάνα με φέτα ή με κάποιο άλλο τυρί που μπορεί να περισσεύει στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το glaze
1 ½ κιλό πατάτες, βρασμένες
2 κρόκοι αυγών
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το πασπάλισμα
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα
2 πιπεριές φλωρίνης, ψιλοκομμένες
2 καρότα, κομμένα σε κύβους
1 στικ σέλερι, λεπτοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. ρίγανη, ξέρη
1 κ.γ. βασιλικό, ξερό
600 γρ. σάλτσα ντομάτας, έτοιμη
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για τα λαχανικά
1 μελιτζάνα
1 γλυκοπατάτα, μικρή
2 κολοκυθάκια, μέτρια
2 ντομάτες, μικρές
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ρίγανη, ξερή

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

DPG Network