Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

5 SHARES

#tsoulotip: Εκεί που χτυπάμε το σπανάκι με το σκόρδο μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο ξηρό καρπό.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)

50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα

100 ml. γάλα

150 γρ baby σπανάκι

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο

7 – 8 φέτες μπρεζάολα

Δες όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
5 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies