Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

#tsoulotip: Εκεί που χτυπάμε το σπανάκι με το σκόρδο μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο ξηρό καρπό.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)

50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα

100 ml. γάλα

150 γρ baby σπανάκι

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο

7 – 8 φέτες μπρεζάολα

Δες όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com