Τάρτα με πατάτες, φρέσκια κρεμμυδάκια & γκούντα

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους

60 ml. νερό

1 πρέζα αλάτι

2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)

Υλικά για τη γέμιση:

100 γρ. πατάτες baby

1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

100 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

150 γρ. γκούντα

1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι

2 αυγά

1 κρόκο αυγού

150 ml. κρέμα γάλακτος

200 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ