Συνταγή για κέικ αχλάδι

3 SHARES

#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.

 

ΥΛΙΚΑ

90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους 

90 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)

90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα 

4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ