Συνταγή για κέικ αχλάδι

3 SHARES

#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.

 

ΥΛΙΚΑ

90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους 

90 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)

90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα 

4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ