Φτιάξε τις πιο νόστιμες μελιτζάνες «παπουτσάκια»

10 SHARES

Το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό

Σε περίπτωση που οι μελιτζάνες είναι πικρές, αφού τις κόψουμε στη μέση κατά μήκος, τους ρίχνουμε αρκετό αλάτι από πάνω και τις αφήνουμε για περίπου μια ώρα. Στη συνέχεια απλά τις ξεπλένουμε και συνεχίζουμε τη διαδικασία της συνταγής.


Υλικά:

5 Μελιτζάνες φλάσκες (όχι πολύ μεγάλες)

4 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 κ.σ. Φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

10 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies