Φτιάξε τις πιο νόστιμες μελιτζάνες «παπουτσάκια»
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό
Σε περίπτωση που οι μελιτζάνες είναι πικρές, αφού τις κόψουμε στη μέση κατά μήκος, τους ρίχνουμε αρκετό αλάτι από πάνω και τις αφήνουμε για περίπου μια ώρα. Στη συνέχεια απλά τις ξεπλένουμε και συνεχίζουμε τη διαδικασία της συνταγής.
Υλικά:
5 Μελιτζάνες φλάσκες (όχι πολύ μεγάλες)
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. Φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10