Μακαρόνια αχιβάδα με πέστο και κουνουπίδι

Η νέα συνταγή του Γιώργου Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο κεφάλι κουνουπίδι, κομμένο σε τούφες
100 γρ. τοματίνια
500 γρ. μακαρόνια αχιβάδα
150 γρ. πέστο βασιλικού
7-8 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
Πιπέρι

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ