Χταπόδι στιφάδο με χυλοπίτες

4 SHARES

#tsoulotip: Το χταπόδι δεν το βράζουμε ποτέ με νερό, ούτε του ρίχνουμε αλάτι γιατί σκληραίνει.

Υλικά:

1 κιλό χταπόδι καλά ξεπλυμένο
100ml. Κόκκινο κρασί
2-3σκ. Σκόρδο
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερυ ψιλοκομμένο
60ml. Ξύδι από λευκό κρασί
1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
200ml. Ελαιόλαδο
800γρ. Ντομάτα κον κασέ
1 φύλλο δάφνης
1κλ. Φρέσκο δενδρολίβανο
1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 μπαχάρια
1 ξυλάκι κανέλας
1ltr. Νερό
500γρ. Χυλοπίτες
Αλάτι
Πιπέρι

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies