Χταπόδι στιφάδο με χυλοπίτες

#tsoulotip: Το χταπόδι δεν το βράζουμε ποτέ με νερό, ούτε του ρίχνουμε αλάτι γιατί σκληραίνει.

Υλικά:

1 κιλό χταπόδι καλά ξεπλυμένο
100ml. Κόκκινο κρασί
2-3σκ. Σκόρδο
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερυ ψιλοκομμένο
60ml. Ξύδι από λευκό κρασί
1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
200ml. Ελαιόλαδο
800γρ. Ντομάτα κον κασέ
1 φύλλο δάφνης
1κλ. Φρέσκο δενδρολίβανο
1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 μπαχάρια
1 ξυλάκι κανέλας
1ltr. Νερό
500γρ. Χυλοπίτες
Αλάτι
Πιπέρι

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies