Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα

#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα

1 κιλό μοσχάρι,από σπαλομίτα,κομμένο σε κύβους 5x5εκ.

2 μέτρια κρεμμύδια,κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

4 καρότα,κομμένα σε λεπτές ροδέλες

2 πράσινες πιπεριές,κομμένες στα τέσσερα

4 πατάτες,κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 κύβο ζωμό βοδινό

2 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένες

400 γρ. ντομάτα,κονκασέ

6 λευκά μανιτάρια,κομμένα στα τέσσερα

1 κ.γ. worcestershire sauce

3 στικ σέλερι,σε κάθετες χοντρές φέτες

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

180 ml κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

2 lt. νερό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

 
 
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies