Τα απόλυτα μοσχαρίσια Burger

3 SHARES

#tsoulotip: Δεν πλάθουμε δυνατά τον κιμά γιατί θέλουμε να παραμείνει αφράτος.

 

ΥΛΙΚΑ

60ml Ελαιόλαδο

16 Φέτες τυρί cheddar

8 Ψωμάκια για burger (brioche ή με σουσάμι)

8 Φέτες μπέικον

1 BBQ sauce

1 Ντομάτα

1 Μαρούλι

1 Κρεμμύδι

Για το μείγμα των burger:

1 κιλό Κιμάς (100% μοσχαρίσιος)

60 γρ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Μουστάρδα

40 γρ. Ketchup

10 γρ. Worcester sauce 

1 κ.γ. Αλάτι

½ κ.γ. Πάπρικα καπνιστή

¼ κ.γ. Πιπέρι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ