Συνταγή για τυροκροκέτες

7 SHARES

#tsoulotip: Σε τέτοιου είδους κροκέτες χρησιμοποιούμε πάντα ένα μαλακό και ένα ημίσκληρο κίτρινο τυρί μαζί με ένα τυρί άλμης για την ένταση. Βάσει αυτού του σκεπτικού μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς.

 

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. Κασέρι, τριμμένο

150 γρ. Gouda, τριμμένο

75 γρ. Φέτα, τριμμένη

50 γρ. Γιαούρτι

25 γρ. Αλεύρι

1 Αυγό

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

250 γρ. Αλεύρι

200 γρ. Καλαμποκάλευρο

100 γρ. Ψίχουλα ψωμιού ή φρυγανιά

2 Αυγά, χτυπημένα

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ