Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι

Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι

#tsoulotip: Πρέπει να στραγγίξουμε καλά το σπανάκι για να μη βγάλει πολλά υγρά κατά το ψήσιμο.

 

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία κανελόνια

10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

3-4 κ.σ. γεμάτες τριμμένη παρμεζάνα

Υλικά για τη γέμιση:

1 κιλό σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

500 γρ. τυρί κρέμα

2 πρέζες τριμμένο μοσχοκάρυδο

2 κρόκοι αυγού

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα:

700 ml. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 σκ. σκόρδο, σπασμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com