Μανιταρόπιτα

2 SHARES

Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. 

Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετικό και το κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 κρεμμύδια μέτρια
350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5χιλ.
1 πράσο ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies