Μανιταρόπιτα

2 SHARES

Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. 

Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετικό και το κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 κρεμμύδια μέτρια
350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5χιλ.
1 πράσο ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies