Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι

5 SHARES

#tsoulotip: Πρέπει να στραγγίξουμε καλά το σπανάκι για να μη βγάλει πολλά υγρά κατά το ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία κανελόνια
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
3-4 κ.σ. γεμάτες τριμμένη παρμεζάνα

Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. τυρί κρέμα
2 πρέζες τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 κρόκοι αυγού
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα:
700 ml. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies