Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα

ΥΛΙΚΑ
1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 πράσσο ψιλοκομμένα
1 στικ σέλερυ
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
200ml. κόκκινο κράσι
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ ντομάτα κον κασέ
1,5 λίτρο νερό
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Αλάτι - Πιπέρι
500γρ. τριβελάκι

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies