
Φτιάξε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger
SHARES
#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το ψαρονέφρι:
2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. τριμμένη κανέλα
2 κ.γ. τριμμένο κύμινο
2 κ.γ. τριμμένο ginger
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το γιαούρτι:
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.γ. τριμμένο ginger
1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
SHARES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.