Φτιάξε το πιο ζουμερό ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger

4 SHARES

#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το ψαρονέφρι:

2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. τριμμένη κανέλα

2 κ.γ. τριμμένο κύμινο

2 κ.γ. τριμμένο ginger

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το γιαούρτι:

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.γ. τριμμένο ginger

1 κ.γ. τριμμένο κύμινο

10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ