Μοσχάρι Στρογκανόφ

7 SHARES

#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ όταν θα σοτάρουμε το κρέας μας. Στην αντίθετη περίπτωση αντί να πάρει χρώμα, θα βράσει.

ΥΛΙΚΑ

50γρ. βούτυρο

20ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

250γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

500γρ. μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε πλάγιες φέτες πάχους 3*3εκ.

100ml κονιάκ

Αλάτι-πιπέρι

100 ml χλιαρό νερό

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1 φύλλο δάφνης

1 κ.σ. μουστάρδα

250ml. κρέμα γάλακτος

1κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies