Μοσχάρι Στρογκανόφ

7 SHARES

#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ όταν θα σοτάρουμε το κρέας μας. Στην αντίθετη περίπτωση αντί να πάρει χρώμα, θα βράσει.

ΥΛΙΚΑ

50γρ. βούτυρο

20ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

250γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

500γρ. μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε πλάγιες φέτες πάχους 3*3εκ.

100ml κονιάκ

Αλάτι-πιπέρι

100 ml χλιαρό νερό

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1 φύλλο δάφνης

1 κ.σ. μουστάρδα

250ml. κρέμα γάλακτος

1κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies