Τα απόλυτα μοσχαρίσια Burger

Τα απόλυτα μοσχαρίσια Burger

#tsoulotip: Δεν πλάθουμε δυνατά τον κιμά γιατί θέλουμε να παραμείνει αφράτος.

ΥΛΙΚΑ

60ml Ελαιόλαδο

16 Φέτες τυρί cheddar

8 Ψωμάκια για burger (brioche ή με σουσάμι)

8 Φέτες μπέικον

1 BBQ sauce

1 Ντομάτα

1 Μαρούλι

1 Κρεμμύδι

Για το μείγμα των burger:

1 κιλό Κιμάς (100% μοσχαρίσιος)

60 γρ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Μουστάρδα

40 γρ. Ketchup

10 γρ. Worcester sauce

1 κ.γ. Αλάτι

½ κ.γ. Πάπρικα καπνιστή

¼ κ.γ. Πιπέρι

Για τη sauce πίκλας:

500 γρ. Μαγιονέζα

300 γρ. Αγγουράκι πίκλες (στραγγισμένο)

50 γρ. Μουστάρδα

20 γρ. Χυμό λεμόνι

Πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα:

4 Μέτριες πατάτες (κατάλληλες για τηγάνισμα)

Αλάτι

Πιπέρι

Καπνιστή πάπρικα

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com