Baby πατάτες φούρνου

6 SHARES

#tsoulotip: Βράζουμε πρώτα τις πατάτες για να γίνουν ακόμη πιο τραγανές.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο baby πατάτες
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 σκ. Σκόρδο
3 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα
50 γρ. Βούτυρο
1 κ.γ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.σ. Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

6 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies