Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι

2 SHARES

#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)

320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.γ. σόδα, μαγειρική

1 ¼ κ.γ. αλάτι

300 ml γάλα, πλήρες

1 ¼ κ.γ. ξύδι

130 ml ηλιέλαιο

300 ml νερό, βραστό

3 μέτρια αυγά

1 ¼ βανίλια, εκχύλισμα

150 γρ. φουντούκια, θρυμματισμένα, καβουρδισμένα και επιπλέον 200 γρ. για το σερβίρισμα

Υλικά για την επικάλυψη

660 ml. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης

200 γρ. σοκολάτα γάλακτος

200 γρ. σοκολάτα λευκή

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies