Λαχανοντολμάδες, από τον Γιώργο Τσούλη

Λαχανοντολμάδες, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσθέτουμε το μπέικον για να αποκτήσουν οι λαχανοντολμάδες μας, μια πιο καπνιστή γεύση και άρωμα.

 

ΥΛΙΚΑ
Υλικά:
250γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
250γρ. Κιμά χοιρινό
250γρ. Ρύζι νυχάκι
5 Φέτες μπέικον
1 Μεγάλο λάχανο
1 Καρότο, τριμμένο
1 Κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
2 Κρεμμυδάκια, φρέσκα
1σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένη
1\4κ.γ. Κόλιανδρο, σε σπόρους
2κ.σ. Ψιλοκομμένο μαϊντανό
4κ.σ. Άνηθο
Αλάτι-πιπέρι
100ml. Ελαιόλαδο για τον κιμά και έξτρα 200ml. για το βράσιμο
1 Κύβο ζωμό κοτόπουλο
1-1,5ltr. Νερό χλιαρό
2 Αυγά
1 Χυμό λεμόνι
1κ.σ. Κόρν φλάουρ

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com