Σουτζουκάκια

2 SHARES

Λαχταριστά μαμαδίστικα σουτζουκάκια

Το γάλα το χρησιμοποιούμε μαζί με τη σόδα για να μας γίνουν ακόμα πιο αφράτα τα σουτζουκάκια μας

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά

500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά, από λάπα

100 ml. Γάλα, πλήρες

1 κ.γ. Ξύδι από λευκό κρασί

¼ κ.γ. Σόδα μαγειρικής

1 κ.γ. Κύμινο, τριμμένο

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο

3 κ.σ. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies