Κέικ με κρέμα lime και ανανά

#tsoulotip: Βάζουμε καστανή ζάχαρη γιατί δε λιώνει τόσο γρήγορα όσο η κρυσταλλική.

ΥΛΙΚΑ

2 κ.γ. Ζάχαρη καστανή

60 γρ. Βούτυρο, για το ψήσιμο των ανανάδων και έξτρα 140 γρ. για το μείγμα του κέικ

Μισό ώριμο ανανά, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες

330 γρ. Ζάχαρη άχνη

2 κ.γ. Ξύσμα lime

4 Αυγά

110 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

50 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

210 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ