Βίδες με πέστο βασιλικού

3 SHARES

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τα μακαρόνια:

300 γρ. Βίδες

7-8 κσ. Ελαιόλαδο

150 ml. Κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Υλικά για τη πέστο:

70 γρ. Βασιλικός

1 σκ. Σκόρδο,ψιλοκομμένο

20 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη

15 γρ. Κουκουνάρι,καβουρντισμένο

60-70 ml. Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ