Πώς θα κάνεις το φιλέτο κοτόπουλο ζουμερό στο τηγάνι, στο φούρνο ή βραστό

Πατούλια Κατερίνα
Πώς θα κάνεις το φιλέτο κοτόπουλο ζουμερό στο τηγάνι, στο φούρνο ή βραστό

Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο με τους πιο απλούς τρόπους

Όσες φορές κι το προσπάθησες, το φιλέτο κοτόπουλο που μαγείρεψες ήταν σκληρό, πολύ σκληρό. Κι επειδή έρχεται περίοδος έντονης υγιεινής διατροφής και το κοτοπουλάκι θα είναι Must στο πιάτο σου, να πώς θα το πετύχεις ζουμερό κάθε φορά, όπως και να το μαγειρέψεις.

Αρχικά, επίλεξε το σωστό φιλέτο. Προτίμησε ένα μικρό φιλέτο βιολογικής εκτροφής. Αφού επιλέξεις το φιλέτο, πρέπει να το κοπανίσεις για να έχει το ίδιο πάχος παντού για να μπορεί να ψηθεί ομοιόμορφα.

Έπειτα, θυμήσου πως το κλειδί για ζουμερό φιλέτο είναι να είναι το κοτόπουλο σε θερμοκρασία δωματίου. Δες και το βίντεο για να μάθεις όλα τα μυστικά.



Πώς θα φτιάξεις το πιο τέλειο αβγό ποσέ