Μανιτάρια Bourguignonαπό τον Γιώργο Τσούλη

4 SHARES

Αξίζει να το δοκιμάσεις

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα 

250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml. Κόκκινο κρασί

30 ml. Ελαιόλαδο

5 γρ. Πελτέ ντομάτας

 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

1/4 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη

1/4 κ.γ. Μπαχάρι, τριμμένο

1 Φύλλο δάφνης

400 γρ. Ντομάτα κονκασέ

550 ml. Ζωμό λαχανικών

4-5 Φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies