Μανιτάρια Bourguignon από τον Γιώργο Τσούλη

Μανιτάρια Bourguignon από τον Γιώργο Τσούλη

Γαλλική συνταγή γεμάτη αρώματα και υφές. Θα τη λατρέψετε!

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουν μαγειρευτεί καλά τα κρεμμύδια, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml. Κόκκινο κρασί

30 ml. Ελαιόλαδο

5 γρ. Πελτέ ντομάτας

10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

1/4 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη

1/4 κ.γ. Μπαχάρι, τριμμένο

1 Φύλλο δάφνης

400 γρ. Ντομάτα κονκασέ

550 ml. Ζωμό λαχανικών

4-5 Φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com