Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι

1 SHARE

#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.

 

ΥΛΙΚΑ

6 καλαμάρια, μεγάλα

400 γρ. σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο

150 γρ. ρύζι, γλασέ

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

500 γρ. χυμό ντομάτας

200 ml. Νερό

4 κ.σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών & έξτρα 20 ml για το μαγείρεμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ