Σιφνέικη ρεβιθάδα

Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο στη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ρεβίθια, μουλιασμένα σε νερό για μια μέρα

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

200ml ελαιόλαδο

2 δαφνόφυλλα

2 κλ. δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1,5ltr. Χλιαρό νερό

Αλάτι χοντρό

Φρέσκο πιπέρι

Χυμό λεμονιού για σερβίρισμα προαιρετικά

Για τη ζύμη:

300γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

150ml.νερό

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies