Σιφνέικη ρεβιθάδα

3 SHARES

Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο στη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ρεβίθια, μουλιασμένα σε νερό για μια μέρα

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

200ml ελαιόλαδο

2 δαφνόφυλλα

2 κλ. δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1,5ltr. Χλιαρό νερό

Αλάτι χοντρό

Φρέσκο πιπέρι

Χυμό λεμονιού για σερβίρισμα προαιρετικά

Για τη ζύμη:

300γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

150ml.νερό

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ