Κοτόπουλο αλά κρεμ

4 SHARES

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα ξερά μυρωδικά με φρέσκα, τα οποία τα ρίχνουμε 5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος.

ΥΛΙΚΑ

2 στήθη κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κυβάκια 4x4

150 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης

100 ml. λευκό κρασί

250 ml. Ζωμό κοτόπουλου

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies