Λιγκουίνι με μύδια σε σάλτσα ντομάτας

3 SHARES

#tsoulotip: Όποια μύδια δεν ανοίξουν τα πετάμε και δεν τα μαγειρεύουμε δεν είναι καλά.

 

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. Ντομάτα κον κασέ

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

5 Φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες

1 Μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150ml. Λευκό κρασί

1 κιλό Μύδια καθαρισμένα

Ελαιόλαδο

¼ κ.γ. Μπούκοβο

1κ.σ. Θυμάρι, ψιλοκομμένο

Αλάτι

½ κιλό Λιγκουίνι

½ μάτσο Μαϊντανό, ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies