Dip παντζαριού με γιαούρτι!

Ερμιόνη Σαρρή
Dip παντζαριού με γιαούρτι!

Φοβερή συνταγή και πραγματικά πανεύκολη.

Θες κάτι διαφορετικό γευστικά ως dip; Σου έχουμε την τέλεια συνταγή και μάλιστα με παντζάρι. Μπορείς να το έχεις στο τραπέζι αυτών των ημερών και πιο συγκεκριμένα στο αυριανό μαζί με τα αρχικά πιάτα, πριν το φαγοπότι. Όσο να ναι, την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν διάφορα φαγητά για τσιμπολόγημα μέχρι να ετοιμαστεί το… κυρίως.

Υλικά:

  • 2 παντζάρια μεγάλα
  • 100 γρ γιαούρτι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ ρίγανη

Εκτέλεση

Χτυπάμε το παντζάρι μέχρι να γίνει πουρές.

Στο γιαούρτι προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και τον πουρέ παντζαριού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

Credits: nikisfood