Πώς θα κάνεις τις τηγανητές πατάτες να έχουν λιγότερες θερμίδες

11 SHARES

3 tips που μπορούν να σώσουν την κατάσταση

Οι τηγανητές πατάτες αποτελούν αγαπημένο φαγητό για τους περισσότερους ανθρώπους και σπάνια θα ακούσεις κάποιον να σου πει ότι δεν του αρέσει η γεύση τους. Αυτό, όμως, δεν είναι ότι τις κάνει και την πιο υγιεινή επιλογή που υπάρχει, αφού είναι εξοπλισμένες με πολλές θερμίδες και λιπαρά λόγω του τηγανίσματος μέσα σε πολύ λάδι. Παρά ταύτα, ακόμα κι έτσι, δε σου πάει η καρδιά να πεις «Δεν ξανατρώω», γι’ αυτό και μερικά tips μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να γίνουν αρκετά πιο υγιεινές και να μπορείς να τις καταναλώνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η gallery που ακολουθεί κρύβει τις συμβουλές που μπορούν να σε σώσουν.

 

  • Φούρνος: Αν αντί για τηγάνι τις τοποθετήσεις σε ένα αντικολλητικό χαρτί και μετά στον φούρνο, όχι μόνο έχεις έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος, αλλά, παράλληλα, μειώνεις τις θερμίδες τους και δε χάνεις καθόλου από τη γεύση.
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ