Συνταγή για σκοπελίτικη στριφτή τυρόπιτα

1 SHARE

#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ, διότι το ζυμάρι δεν το απορροφά και ανοίγει πιο εύκολα.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

550 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

220 γρ. νερό, χλιαρό

15 γρ. ξύδι

4 κ.γ. ελαιόλαδο

10 γρ. αλάτι

Κορν φλάουρ

Για τη γέμιση:

500 γρ. φέτα, τριμμένη

500 γρ. ανθότυρο, τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο, για το άλειμμα

Για το σερβίρισμα:

Μέλι

Παπαρουνόσπορο

Περισσότερα στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ