Σήμερα φτιάχνουμε μαχαλεπί

#tsoulotip: Κόβουμε το μαχαλεπί σε ότι μέγεθος επιθυμούμε, είτε χοντρά κομμάτια, είτε λεπτά.

 

ΥΛΙΚΑ

1 lt γάλα, πλήρες

70 γρ. νεσεστέ

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. ροδόνερο

Για το σερβίρισμα:

Ροδόσταγμα

400 ml νερό, χλιαρό

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ