Μοσχάρι προκάδο

Μοσχάρι προκάδο

Μία κλασσική κεφαλλονίτικη συνταγή που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!


#tsoulotip: Αλευρώνουμε το τυρί για να μη χυθεί στο ψήσιμο.





ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ

200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες

2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com