Σήμερα φτιάχνουμε σαραγλί

Σιροπιαστές μπουκίτσες κατευθειάν από τη Θεσσαλονίκη!

ΥΛΙΚΑ

14 φύλλα κρούστας,

150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα

270 γρ. βούτυρο, λιωμένο

1 κ.γ. κανέλα, τριμμένο

Για το σιρόπι:

500 γρ. ζάχαρη,  κρυσταλλική

300 ml νερό

50 γρ. μέλι

Χυμό και φλούδες από ένα πορτοκάλι

1 στικ κανέλα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ